Button für Menü
REMONDIS Nederland

REMONDIS voltooit strategische overname van RRS

Met trots kondigen we aan dat REMONDIS Smart Infra B.V. officieel de overname van RRS heeft afgerond.

Op dinsdagmiddag 27 augustus zijn de laatste handtekeningen gezet om de transactie formeel te bekrachtigen, waarmee REMONDIS Smart Infra B.V. de holdingmaatschappij RRS Vastgoed B.V. overneemt, met daarin onder andere de bedrijven RRS B.V. (Riool Reinigings Service) en HRT B.V. (Holland Riool Techniek).

Goedkeuring door Autoriteit Consument & Markt

Met deze overname, die begin augustus is goedgekeurd door de onafhankelijke toezichthouder Autoriteit Consument & Markt, versterkt REMONDIS haar positie in de markt voor rioolbeheer en waterinfrastructuur in Nederland.

RRS en HRT: Marktleiders in rioolbeheer

Zowel RRS als HRT zijn toonaangevend in de markt voor riool-ontstopping en aanleg van riolering voor particulieren, woningbouwcoöperaties en diverse andere partijen in Nederland. Een markt waar REMONDIS Smart Infra zich graag wil versterken. RRS is opgericht in 1972 en telt momenteel circa 450 medewerkers. Het bedrijf heeft een landelijke dekking vanuit haar 12 vestigingen en levert 24 uur per dag, 7 dagen per week een hoog serviceniveau aan haar opdrachtgevers. RRS investeert veel in techniek, automatisering en mensen om ook in de toekomst optimale service te kunnen blijven leveren. RRS is al decennialang een betrouwbare partner voor haar klanten.

Vertrouwen in een gezamenlijke toekomst

Beide directeur-eigenaren van RRS, John en Michel Schippers, hebben veel vertrouwen in een goede toekomst voor hun bedrijf binnen de REMONDIS Groep: ‘We hebben REMONDIS inmiddels leren kennen als een aangename partner om zaken mee te doen. Dat zowel RRS als REMONDIS familiebedrijven zijn met overeenkomstige normen en waarden maakt dat we deze transactie op een zakelijke, maar ook prettige wijze hebben kunnen afronden. Wij zijn er beiden van overtuigd dat RRS bij REMONDIS in goede handen terecht is gekomen. En dat er een sterke basis ligt voor een mooie gezamenlijke toekomst’.

Toekomstige synergieën en innovaties in waterbeheer

Managing Director van REMONDIS Nederland, Dr. Andreas Krawczik: ‘Met de definitieve overname van RRS door REMONDIS Smart Infra ontstaat een partner in waterbeheer die toekomstige uitdagingen in het publieke en ook private domein van de waterketen goed aankan. De schaalgrootte van het nieuwe bedrijf faciliteert onder andere investeringen in innovaties, duurzaamheid, personeel en materieel. Het bedrijf RRS dat onder leiding van John en Michel is opgebouwd, is zeer klantgericht. Ik ben dan ook verheugd dat beiden aanblijven als adviseur van het bedrijf. De komende tijd gaan we persoonlijk kennismaken met alle nieuwe collega’s op de 12 RRS-vestigingen. De kracht van het bedrijf gaan we natuurlijk benutten en verder uitbouwen waar mogelijk’.

Geen gevolgen voor werkgelegenheid

De overname van RRS door REMONDIS heeft geen consequenties voor de werkgelegenheid van beide bedrijven. Samen met RRS kijken we uit naar een toekomst vol innovatie, duurzaamheid en groei. We verwelkomen de 450 medewerkers van RRS en HRT bij de REMONDIS-familie en zien uit naar een mooie gezamenlijke toekomst.

REMONDIS Nederland
ColofonPrivacy en CookiesWhistleblower Policy


  • Schrijf ons

    Ons Privacybeleid is van toepassing


  • Over REMONDIS Nederland

    Bij REMONDIS hebben wij regelmatig vacatures voor uiteenlopende functies

    Diverse mogelijkheden om in te loggen in onze systemen

    Met 20 vestigingen altijd één in uw directe omgeving


  • Contact

    REMONDIS Nederland B.V.
    Galileistraat 18
    7131 PE Lichtenvoorde
    Netherlands

© 2024 REMONDIS SE & Co. KG